Post view

canada goose udsalg,Canada Goose Vests,canada goose jakke

Du kender disse stykker af redskaber canada goose jakke, der straks bliver favoritter første gang du sætter din arm gennem ærmet Canada Goose Vests, eller slå dem til? Den Canada Goose HyBridge Lite Hoody er afgjort i denne kategori for mig. Jeg blev straks slået af den pasform og udseendet af denne pels, og var glad for at finde, at dens funktion er lige så stærk. The Canada Goose HyBridge Lite Hoody er en smuk jakke, selv om på gulvet The HyBridge Lite Hoody i konstrueret med 800 fylde ned inde Nylon Superderm Ripstop forreste og bageste paneler, hætte, og uden af ​​ærmerne. Siderne af overkrop og indersiden af ​​ærmerne er Polartec Power Stretch at tillade åndbarhed. Dette var min favorit funktion af pelsen, da det gjorde det meget mere alsidigt. Canada Goose kalder denne termiske kortlægning - dybest set at sætte isolering, hvor du har brug for det, og ikke hvor du ikke. Den Polartec virkelig øger ventilationen på denne jakke, og på blæsende dage kan du føle luftstrømmen. Jeg kunne virkelig godt lide det canada goose udsalg, fordi det tilladt mig at bruge jakken på varmere dage på egen hånd, eller til at trække en skal more than toppen, hvis jeg ønskede at holde alle kroppens varme i. Jeg har haft denne jakke til et par måneder, og er stadig bruger nu til kølige forår morgen og aften. Den ydre skal behandles med en vandafvisende overflade, og det har holdt vandet væk fra fjer, når jeg har været ude i regn og sne i korte perioder med det. Jakken passer mig som en handske. Det er perfekt med en skjorte eller to nedenunder og passer tæt nok, at det er let at lag det below en shell. Ærmelængde var god, og thumbholes tilladt mig at holde mine hænder varmere, når jeg ikke har handsker. Jeg kunne virkelig godt lide kølerhjelmen på denne jakke. Det var dybt nok til nemt at passe more than mit hoved, og tæt nok om mit ansigt for at blive, hvor den skal for at bevare synligheden. Nogle af de andre gode funktioner på HyBridge Lite Hoody var den integrerede ting lomme, så jeg kunne pakke det op og ikke behøver at bekymre sig om det sidste sted, jeg så sin stuff sæk! Jeg kunne også godt lide de reflekterende striber på hætten til at give denne jakke den klassiske Canada Goose smag. Jakken er super let, men det Nylon Superderm Ripstop gør det holdbart nok til at bære som et ydre lag på en regelmæssig basis. Naturligvis den tynde nylon ydre kræver, at du være noget forsigtig, hvis du hænger ud omkring pigtrådshegn og lignende, men det er den samme som enhver jakke. Fjerene generelt blive, hvor de skal, og de ulige tid, at man stikker ud af en søm, jeg bare forsøgt at trække den tilbage inde hvor den hører (aldrig trække dem ud!) The HyBridge Lite Hoody er på sit bedste som et isolerende lag på kolde vinterdage, og før og efter forår og efterår løb, hvor den før-start rutine involverer en masse mørkt og koldt, og det post-løb cool-down typisk kræver noget at holde kuldegysninger i skak. Canada Goose bankede det ud af parken med denne jakke, og det vil være en favorit i lang tid fremover!

http://www.danmarkvinterjakkeoutlet.com/canada-goose-damen-lightweight-down-c-4_10.html
http://www.danmarkvinterjakkeoutlet.com/canada-goose-herren-c-1.html

jakke 05.01.2015 0 1151
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Blogging for Money (2 posts)